Általános üzleti feltételek

A lengyelzsuzsi.hu az alábbiakban megadott általános üzleti feltételek szerint értékesít, amelyet az Önök által küldött megrendelésükkel elfogadottnak tekintenek. A cégünknek küldött online megrendelés a vásárló számára kötelező érvényű. Az eladó nem vállal felelősséget azokért a tévedésekért, amelyeket a vásárló fél követ el a megrendelőlap kitöltésénél. Kérjük, ha kérdése, észrevétele van, írjon e-mail címünkre.

Adásvételi szerződés létrejötte

Kötelező jellegű szerződéses kapcsolat a szerződő felek között megkötött adásvételi szerződés alapján jön létre, amelyhez a következő dokumentumok szükségesek:

  1. a vevő megrendelése, amelynek tartalmaznia kell az árunak az áruházban megjelölt adatait, a megrendelt mennyiséget, az átvétel módját valamint a szállítási címet.
  2. az eladó által kibocsátott rendelés visszaigazolás, ármegjelöléssel, szállítási határidővel együtt.

Árak

Az árak tartalmazzák a törvényben előírt általános forgalmi adót (ÁFA), viszont nem tartalmazzák a szállítási költséget. Az árak magyar forintban (HUF) értendők.

Garancia

Az eladott áruért az eladó minőségi garanciát vállal.
Az eladó nem vállal felelősséget azokért a tévedésekért, melyeket a vásárló online megrendeléskor tévesen tüntet fel és a visszaigazoláskor sem javította azokat.
A szerződéses viszonyból származó valamennyi jogvita esetén a felek elsősorban békés megoldásra törekszenek, ennek sikertelensége esetén kikötik és alávetik magukat a Fővárosi Bíróság kizárólagos illetékességének.

Vásárlástól való elállás joga

Amennyiben kézhezvétel után úgy dönt, hogy mégsem kéri a terméket, lehetősége van indokolás nélkül elállni a vásárlástól. Erre a 17/1999. kormányrendelet ad lehetőséget. Kérjük, hogy az átvételt követően 15 munkanapon belül jelezze nálunk e-mailben, vagy telefonon ha a megrendelt terméket szeretné visszaküldeni.
A visszaküldés költsége a vásárlót terheli. Természetesen személyesen is visszahozhatja a terméket. A visszaküldött termék visszaérkeztét követően állapotát ellenőrizzük, majd árát visszautaljuk Önnek, vagy kérésének megfelelően az összeget levásárolhatja webáruházunkban.

Megrendelések

Az internetes megrendelések feldolgozása munkanapokon, hétfőtőtől péntekig 8 és 16 óra között történik. A hétvégén illetve ünnepnapokon beérkező megrendeléseket a szabadnapot követő első munkanapon dolgozzuk fel.

info@lengyelzsuzsi.hu
+36 20 333 3098
www.lengyelzsuzsi.hu
Személyes átvétel: (amennyiben a rendelés után visszajelzést küldtünk, hogy a termék átvehető!):
Lucky Shepherd Designer Store
II. kerület Fő utca 63.
H-Cs: 12.00-18.00
P: 12.00-20.00
+36 1 610 6891 (üzlet)

Üzemeltető:

Lengyel Zsuzsi Design Kft.
Bankszámlaszám: 10701324-70326480-51100005 (CIB)
Cégjegyzékszám: 01-09-954777
Adószám:23138704-2-41