Általános üzleti feltételek

A lengyelzsuzsi.hu az alábbiakban megadott általános üzleti feltételek szerint értékesít, amelyet az Önök által küldött megrendelésükkel elfogadottnak tekintenek. A cégünknek küldött online megrendelés a vásárló számára kötelező érvényű. Az eladó nem vállal felelősséget azokért a tévedésekért, amelyeket a vásárló fél követ el a megrendelőlap kitöltésénél. Kérjük, ha kérdése, észrevétele van, írjon e-mail címünkre.

Adásvételi szerződés létrejötte

Kötelező jellegű szerződéses kapcsolat a szerződő felek között megkötött adásvételi szerződés alapján jön létre, amelyhez a következő dokumentumok szükségesek:

  1. a vevő megrendelése, amelynek tartalmaznia kell az árunak az áruházban megjelölt adatait, a megrendelt mennyiséget, az átvétel módját valamint a szállítási címet (amennyiben nem személyes átvétel lett megjelölve)
  2. az eladó által kibocsátott rendelés visszaigazolás, ármegjelöléssel, szállítási határidővel együtt.

Árak

Az árak tartalmazzák a törvényben előírt általános forgalmi adót (ÁFA), viszont nem tartalmazzák a szállítási költséget, mely alól kivétel a budapesti személyes átvétel. Az árak magyar forintban (HUF) értendők.

Garancia

Az eladott áruért az eladó minőségi garanciát vállal.
Az eladó nem vállal felelősséget azokért a tévedésekért, melyeket a vásárló online megrendeléskor tévesen tüntet fel és a visszaigazoláskor sem javította azokat.
A szerződéses viszonyból származó valamennyi jogvita esetén a felek elsősorban békés megoldásra törekszenek, ennek sikertelensége esetén kikötik és alávetik magukat a Fővárosi Bíróság kizárólagos illetékességének.

Vásárlástól való elállás joga

Amennyiben kézhezvétel után úgy dönt, hogy mégsem kéri a terméket, lehetősége van indokolás nélkül elállni a vásárlástól. Erre a 17/1999. kormányrendelet ad lehetőséget. Kérjük, hogy az átvételt követően 15 munkanapon belül jelezze nálunk e-mailben, vagy telefonon ha a megrendelt terméket szeretné visszaküldeni.
A visszaküldés költsége a vásárlót terheli. Természetesen személyesen is visszahozhatja a terméket. A visszaküldött termék visszaérkeztét követően állapotát ellenőrizzük, majd árát visszautaljuk Önnek, vagy kérésének megfelelően az összeget levásárolhatja webáruházunkban, illetve személyesen, üzletünkben.

Megrendelések

Az internetes megrendelések feldolgozása munkanapokon, keddtől péntekig 12 és 19 óra között történik. A hétvégén illetve ünnepnapokon beérkező megrendeléseket a szabadnapot követő első munkanapon dolgozzuk fel.
Üzletünkben, a nyitvatartási idő alatt, személyesen is megtekintheti és megvásárolhatja a weboldalon található táskákat.

info@lengyelzsuzsi.hu
+36 709481199
www.lengyelzsuzsi.hu
Nyitva tartás: kedd-péntek 12-19 óráig
1052 Budapest, Galamb u. 5.

Üzemeltető:

Lengyel Zsuzsi Design Kft.
Bankszámlaszám: 10102244-06740000-01003009 (Budapest Bank)
Cégjegyzékszám: 01-09-954777
Adószám:2318704-2-41